22. heinäkuuta 2015

Mess

Mess, Keri Smith,
Heippa!

Olet varmaan kuullut näistä värityskirjoista aikuisille? Tämä on vähän samanlainen kirja paitsi että ei väritetä koko ajan vaan sotketaan ja leikellään tai mitä ikinä keksiikään!

Mess-kirja on yksi "sarjan" kirjoista. Keri Smith on luonut nämä kaikki kirjat. Itselläni on boxi missä on neljä erinlaista kirjaa (wreck this journal, pocket scavenger, this is not book ja mess). Kaikissa kirjoissa on joka sivulla/aukeamalla ohje mitä tehdä. Ja oman mielikuvituksen mukaan sitten tekee sen ohjeen mukaan.

Itse olen luova ihminen ilman piirustustaitoa, joten mulle jotkut omat ideat tuovat haastetta kun täytyisi piirtää. Silloin yleensä keksin b-suunnitelman.

Mun luomukset eivät varmasti ole hiennoimmasta päästä (tumblrista, pinterestistä yms. löytyy hienoja kuvia toisten tekemistä luomuksista), mutta niiden tekeminenon hauskaa ja erinlaista.


Tässä teille esittelenkin mitä olen saanut aikaan n. puolen vuoden aikana tämän kirjan kanssa.


Mess, Keri Smith


Mess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri SmithMess, Keri Smith
Mess, Keri SmithNäitä kirjoja saa tilattua ainakin cdon.comista mistä itsekkin tilasin boxin.


Olen ottanut tavoitteeksi näiden kirjojen kanssa että teen ensin yhden loppuun ennen kuin aloitan toisen kirjan.

Tällä kertaa tuli tälläinen kuva painotteinen postaus.Onko sulla tälläistä kirjaa? Miten olet itse ottanut kirjan vastaan?

☀ terveisin Maiju

2 kommenttia:

  1. Pakko oli tulla kommentoimaan, blogin osoite kieli vähän ett täällä saattas olla tällänen postaus :D Mulla tulee kohta 5 vuotta yhteiseloa mun WTJ:n kanssa ja kiva oli nähä ett joku muukin vetää ihan tunteella nää kirjojen jutut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo blogin nimi tulee kirjasta :). Nää on kyllä huippu kirjoja! Vaikken ole lahjakkain piirtäjä, mutta kuitenkin mielikuvitusta löytyy, niin kivaa terapiaa nää kirjat on :). Nyt on vaan vähän jäänyt toi tekeminen kun asunut periaatteessa kahdessa paikassa, niin ei jaksa roudata kaikkia askarteluvälineitä edes takaisin. Toivottavasti muutto tekee tähän muutoksen :).

      Poista