14. heinäkuuta 2015

New start

Hei!

Nyt on aika virallisesti aloittaa blogin toiminta vihdoinkin!

Tässä olen parin viikon aikana suunnitellut postauksia, etsinyt hyviä kuvia blogiin ja banneriin (kiitos bannerin tekijäille Amandalle!), muokkailut ja kokeillut erinlaisia vaihtoehtoja blogin ulkönäöksi ja monia muita asioita.

Odotan jo innolla että pääsen kirjoittamaan postauksia teille. Luvassa on paljon erinlaisia postauksia kaikesta mahdollisesta tekstien, kuvien, videoiden ja missä muodossa ikinä keksinkään. Se miten usein tulen tekemään postauksia riippuu sen hetkisestä ajasta mitä eletään. Nyt kesällä ennen koulujen alkua postauksia tulee viikossa useampia ja kunnes koulu alkaa tahti vähenee.

Olen ottanut kuitenkin tavoitteeksi pitää muutamia postauksia valmiina jos iskeekin yhtääkkinen kyllästyminen. Tavoitteena on myös postata viikossa minimissään pari postausta. Myös silloin kun koulut on käynnissä.

Toivon että lukija saa blogistani hyviä ideoita omaan elämään, uusia mietteitä ja ajatuksia sekä hyvää aikaa blogini parissa. Miksei myös innostusta pitää omaa blogia.

Minusta voitte lukea tuossa oikealla puolella olevasta kuvasta jossa lukee "minä". Pidetään tämä teksti pelkän blogin esittelynä.

Olen pitänyt ennen hevosaiheista blogia Kohti Ypäjää/kohti Harjua. Se kuitenkin jäi opiskeluiden takia taka-alalle. Nyt blogi on poistettu ja aloitan puhtaalta pöydältä.

Tervetuloa lukemaan!

☁ terveisin Maiju1 kommentti: