18. heinäkuuta 2015

Pori Jazz 2015

Heippa!

Olin eilen Pori Jazzeilla ensimmäistä kertaa elämässäni ja oli kyllä huikea päivä! Tässä teille kertomusta päivästä My Day - tapaan. Tässä postauksessa on myös jo Blackeye Combosta. Oma arvio tästä tulee huomenna.Heräilin siinä kymmenen maissa, tein aamurutiint yms.Koska aikaa vielä jäi, aloitin jo tekemään huomista Blackeye postausta.Vähän ennen kahtatoista lähdettiin poikaystävän kanssa kohti Tikkurilaa. Tikkurilaan saavuttiin niin että äiti soitti minulle että pari minuuttia niin juna tulee. Sai sitten hyvin treenattua reidet ja perseen rullaportaissa.Mentiin siis junalla, Tampereen kautta, Poriin.Menomatka Tampereelle meni Dexteriä kattoessa.


Tampere, Hämeentie

Tämä maisema onkin tuttu, Tampereen Hämeentie, Tuli pari viikkoa oltua Tampereella Rullakiekon MM-kisoissa vapaaehtoisena.Matka jatkui nopeast kohti Poria. Tampere-Pori välin suunnittelin postauksia ja merkkailin kalenteria.Poriin kun tultiin käytiin syömässä Subwayssa. Otin mun perus subin eli juusto-oregano ilman lihaa ja juustoa, sisältäen vain salaattia, oliveja, kurkkua ja oreganoa. Joidenkin mielestä "laiha subi" mutta pidän yksinkertaisesta.


Selfie, Hipster style, Hipster

Vessaselfie :p


Pori Jazz, Kirjuriluoto

Käveltiin sitten kokmäenjoen yli kirjuriluodolle.


Pori Jazz, Kirjuriluoto

Koko päivän ajan "leiriydyttiin" tämän puun alla. Varjossa oli viileää mutta auringossa oli juuri sopiva.


Jessie J., Pori Jazz, Kirjuriluoto

Ensimmäisenä esiintyi Jessie J. Vaikka tulikin muutama sellainen biisi mitä en tiennyt, oli keikka mun mielestä onnistunut. Ja mukava kuulla laulajien ääni "livenä" eikä nauhalta (esim. youtube, if you know what i mean)


Paloma Faith, Pori Jazz, Kirjuriluoto

Seuraavana oli vuorossa Paloma Faith. Voin sanoa että minusta tuli vielä enemmän tämän naislaulajan fani kun pääsi kuulemaan livenä! Paloma esitti muutaman todella hyvän biisin jotka mun pitäisi etsiä. 


Vadelma, raspberry

Ennen Emeli Sandéta oli tunti aikaa, joten lähdettiin etsimään ruokaa. Syötiin sitten vadelmia ja mansikoita.


Pori Jazz, Pori Jazz 2015, Kirjuriluoto

Maisema kuvaa Kirjuriluodolta.


Emeli Sandé, Emeli Sande, Pori Jazz, Kirjuriluoto

Vaikken Emeliltä tiennyt kuin yhden biisin, oli keikka hyvä. Varsinkin hänen uusimmat biisinsä (epäilen näin, en ole varma) kuulostivat kivoilta.


Kasmir, Pori Jazz,

Vielä illan viimeisimpänä esiintyjänä oli Kasmir. Vaikka jo Summer upissa näin Kasmirin keikan oli silti pakko jäädä katsomaan koska Kasmir on yksi harvoista suomalaisista lempilaulajista. Tedin teltassa oli tosi hyvä fiilis, mitä itse Kasmirkin sanoi.


Pori

Kello 1.30 päästiin lähtemään kotia päin.


Vantaa, Varisto

Kotona oltiin lähemmäs viittä aamulla.
Oli kyllä hyvä festaripäivä, vaikkakin oli viileää. Nyt kun löytäisi ne pari Paloma Faithin biisiä niin olisi aika jees. 
Olitko sinä Pori Jazzeilla 2015? Mitä itse tykkäsit?

 ♪ terveisin Maiju

2 kommenttia:

 1. Upeen oloiset festarit! :-) Itse en käynyt Pori Jazzeilla, mutta olin tän viikonlopun Karjurockissa, joka järjestetään Lokalahdella. :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvät festarit :). Äitin kanssa mietittiin että tuonne on hyvä mahdollisuus mennä picnic-tyyliin viettämään aikaa isommankin porukan kanssa :).

   Poista