18. lokakuuta 2015

Kokeilussa Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action - jalkojen kuorinta-aine

Heippa!
Oriflame, Oriflame Feet Up, Kuorintavoide jaloille, Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action - Jalkojen kuorinta-aine, Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action, ihonhoito, Jalkojen hoito, jalkojen kuorinta, Feet Up Oriflame, Kokeilussa, Oriflame edustaja

Siitä onkin jo pidempi aika kun olen tälläisen postauksen tehnyt. Noh, ainakin voi sanoa että tuotetta on kokeiltu tarpeeksi he he.

Kyseessä on siis Oriflamen (iik tää nimi) Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action - jalkojen kuorinta-aine. Suomeksi siis jalkojen-kuorinta joka ehkäisee myös hikeentymistä.Miksi itse halusin kokeilla tätä tuotetta oli juurikin tuon hien ehkäisy. Nykysin varsinkin kesäisin jalat hikoat todella paljon ja tietenkin yritän löytää keinoja miten sen ehkäistä.
Nyt syksyn pintaan tuo hien ehkäisy ei tunnu vaikuttavan mutta elokuun alussa olevien helle aaltojen aikana parin käyttö kerran jälkeen hikeentyminen väheni selkeästi. Aine myös pehmentää mukavasti jalkapohjia, kantapäihin (ainakin mulla) ei niin ehkä se pehmeys tule pelkästä kuorinta-aineesta vaan täytyy laittaa jalkarasvaa myös. Mutta siitä huolimatta jalat tuntuvat kokonaan kuorituilta.

Kuorinta-aineen tuoksu on kivan sitruunainen. Itse aine on koostumukseltaan voidemainen ja sitä levittäessä ehkä tuntuu hieman siltä että aine ei kuorisi, vaan levittäisi juuri jotain voidetta.
Plussat

+Vaikuttaa hien ehkäisyyn
+Kiva tuoksu
+Kuorii jalat
+Pehmeä tunne

Miinukset

-Kantapäihin pehmeä tunne vasta kosteusvoiteen kanssa
-Ei auta välttämättä erittäin kuiviin jalkoihin
-Aivan järjettömän pitkä nimi

Tuotteen kuvauksessa sanotaan sitruunamyrtin aromaattinen öljy pehmittää kuivaa ihoa ja ehkäisee jalkahikeä. Mielesäni tuote hoitaa hommansa hintansa arvoisesti (niin paljon inhoan jalkojen hikeentymistä). Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote jos kaipaa pehmeyttä ja hien ehkäisyä.☁ terveisin Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti