9. marraskuuta 2015

Kokeilussa Nature Secrets manteliöljy ja mansikka shamppoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille

Näitä tuotteita ehdinkin jo toitottaa Kuukauden suosikit-postauksessa.


Olen jo muutaman vuoden värjäillyt hiuksia ja sitä myöten myös kokeillut erinlaisia tuotteita värjätyille hiuksille. Ensimmäistä kertaa voin sanoa että väri on pysynyt samana hieman pitempään kuin viikon, kun olen pessyt hiukset värjäyksen jälkeen.


Itsellä ainakin tumma väri on lähtenyt haalentumaan jokaisen suihkukerran jälkeen. Sitten vielä lisätään se kun mun hiukset menee suht nopeasti huonoon kuntoon ja joudun käyttämään ns. tuotteita jotka ei ole värjätyille hiuksille (joka ei taas suojaa väriä), not nice.

Nyt olen näitä kahta käyttänyt kuukauden ja hiukset ovat kiiltävät, eikä värikään ole haalentunut. Joten aika supertuote, ainakin mulle.

Shampoon ja hoitoaineen kuvauksissa luvataan manteliöljyn ja mansikkauutteen hoitavan värikäsiteltyjä hiuksia, sekä shamppoossa olevan uv-suoja.
Hoitaa ja väriä pitää kyllä hyvin, mutta uv-suojasta on vaikea sanoa, kun ei ole kesä. Mielenkiinnolla kyllä näkisin miten toimii kesällä. Varmasti aika monella juuri aurinko haalistaa tukan väriä.

Kummassakin aineessa on aivan ihana mansikan tuoksu, olematta kuitenkaan liian voimakas.

Plussat

+Hoitaa hyvin hiuksia
+Väri ei haalene heti ensimmäisen            pesun jälkeen
+Hiukset ihanan silkkiset
+Ihana tuoksu


Miinukset

-Purkin korkkiosa tuntuu heikolta
-Jos käyttää liikaa hoitoainetta voi tulla     hiukan rasvaisen oloiset hiukset


Molemmat ovat myös riittoisia (ja toivonkin näiden kestävän pitkään!), itsellä sitä ei ole kulunut lähellekkään puolia kuukauden aikana (pesen hiukset n.2-3 kertaa viikossa).

Nämä varmasti tulevat näkymään pitkään mun suihkuhyllyllä.

Kumpaakin tuotetta löytää Oriflamen sivuilta.Onko teillä vinkkejä värjätyn tukan hoitoon?
☔ terveisin Maiju
2 kommenttia:

  1. Nuo ovat myös minun suosikkejani vaalennetuille hiuksilleni. Voin suositella myös sarjan hiusnaamiota kerran viikossa käytettäväksi, se on myös loistava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut suunnitelmissa ostaa toi hiusnaamio kunhan edellinen loppuu. Voin vaan kuvitella miten hyvältä se tuoksuu ja hoitaa hiuksia.

      Poista