27. kesäkuuta 2016

Mitä tehdä sadepäivänä? 7+1 ideaa

Suomen ihana kesäsää, toisena päivänä sääennustus näyttää aurinkoista ja toisena sateista. Tälle viikolle ainakin näin maanantai iltana sääennustus näyttää sadetta joka toinen päivä joten ajattelin jakaa muutaman idean mitä tehdä sadepäivänä.


Kalenterin koristelu

Etsi esimerkiksi hauskoja meemejä tai kuvia lempinäyttelijästäsi netistä tai lisää omia kuvia kalenterin kanteen. Voit myös erikoispäivien kohdalle lisätä hauskoja kuvia, esimerkiksi kaverin syntymäpäivälle hänen kuvansa tai tärkeän tapahtuman kohdalle tapahtumaan liittyvän kuvan.DIY

Askartele jotain. Tee vanhoista vaatteista uusia, tee meikkisiveltimille purkki tai askartele vaikka nimipäiväkortti vaarillesi. Etsi pinterestistä inspiraatiota.

(linkki kuvassa näkyvän paidan teko-ohjeeseen)Blogi kirjoitusten suunnittelu

Itse tykkään suunnitella valmiiksi esimerkiksi viikko etukäteen mitä blogissa julkaisen. Otan aina huomioon tapahtumat mistä haluan kirjoittaa, sekä esimerkiksi mikä olisi ajankohtaista. Myös extempore postauksia tulee (kuten tämäkin) ja silloin vain hieman muuttelen suunnitelmaa.
Etsi uusia herkullisia reseptejä

Kotikokki, Valio, Maku.fi ja erilaiset ruokablogit. Näiltä sivuilta taatusti löytyy monta uutta ja mielenkiintoista ohjetta joita kokeilla!

(linkki vegaanisiin teeleipiin)
Siivoaminen/vaatekaapin järjestely/meikkipöydän järjestely

Siivoa huoneesi, järjestele vaatekaappisi ja heitä turhat vaatteet pois, taikka pese kaikki meikkisiveltimesi ja järjestele meikit uudestaan.


Lakkaa ja koristele kynnet

Etsi vaikkapa Pinterestistä tai Tumblurista inspistä sadepäivän kynsiin. Tee vaikka kaverin kanssa yhdessä toisillenne.

(linkki liukuvärjättyihin kynsiin)

Joogaa

Etsi YouTubesta hyvä ja sopivan tasoinen video ja ryhdy hommiin! Jooga tuokion jälkeen maistuu myös tee.


Pese ratsastussaappaat tai kengät

Sadepäivä on hyvä päivä pestä ja öljytä/rasvata saappaat tai kengät. Itselläni ei tunteja ole nyt moneen viikkoon joten on hyvä pestä saappaat, joten ne ovat puhtaana kunnes ratsastustunnit taas alkavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti