15. heinäkuuta 2016

Q&A


Rotista

Miten päätit hankkia rottia?
Ensimmäiset ajatukset rotista tuli jo siis kolmen tai neljän vuoden takaa, mutta se jäi kun hankittiin perheeseen koira. Nyt sitten yksin asuessa ja kun mahdollisuus oli niin muistin ajatuksen rottien hankkimisesta, joten tuli sitten hankittua rotat (täällä lisää aiheesta).

Millaisia eläimiä rotat ovat lemmikkeinä?
Ne ovat kuin pieni kokoisia koiria! Sen huomaa esimerkiksi kun ollut pidempään poissa ja tulet kotiin ja avaat häkin, niin vähän ajan päästä rotat juoksevat luokse, jos odotan lattialla. Noa ei ole kuitenkaan niin ihmissosiaalinen (jos niin voi sanoa), kuin Felix joka tulee melkein aina syliin vapaana ollessaan. Tykkään myös siitä haasteesta opettaa temppuja näille kahdelle.

Onko rotat sotkuisia eläimiä?
Voisin sanoa, että kyllä ja ei, riippuen kuinka usein jaksaa siivota. Viikottain aina siivoan häkin, sekä olohuoneen jos jossain on kakkoja tai merkkauksia. Kunhan muistaa siivota säännöllisesti niin paikat pysyvät hyvin puhtaina.Kosmetiikka

Miksi et esittele Oriflamen tuotteita useammin blogissa?
En oikeestaan tiedä. Ei vaan ole saanut aikaiseksi. Nyt kuitenkin yritän viikossa saada ainakin yhden kosmetiikka aiheisen postauksen julkistettua.


Miksi tilaat Oriflamelta tuotteet?
Tykkään tuotteista tosi paljon, ne toimivat ja hinta-laatu suhde on loistava. Tykkään myös tarjouksista, mitkä vaihtelevat jaksoittan.

Oriflame vai Dermosil, kumpi parempi?
Vaikka Dermosil on suomalainen, täytyy mun sanoa Oriflame. Varsinkin hiustuotteet ovat paremmat, joka mun tukkalaadun kanssa on painava syy Oriflamen valitsemiseen. Edellisen kysymyksen vastaus sopii myös hyvin tähän kysymykseen. Dermosilillä kuitenkin on joitain tuotteita mitä kaipaan.


Urheilu

Monta kertaa viikossa joogaat?
Tällä hetkellä n. 5-6. Kunhan taas ratsastustunnit alkavat ja koulu, tippuu määrä n.4 kertaan.

Kumpi tulee tekemään kovemman NHL-urna, Pulju vai Laine? Ja miksi?
Laine. Selkeästi valmiimpi NHL:ään, joten pääsee nopeammin kuvioihin mukaan. Myös sekin varmasti auttaa, että Winnipegin joukkueessa ei ole niin paljon tähtiä kuin esim, Chicagossa, joten pääsee isompaan rooliin. Tietenkin toivoo Puljullekkin hyvää uraa.

Kuka voittaa futiksen EM:n?
En ikinä olisi uskonut, että Portugali voittaa. Itse olisin kuitenkin toivonut Saksalle finaalipaikkaa, kuten myös voittoa.

Arviosi tulevasta SM-liiga kaudesta?
Uskon kovasti, että hifki jatkaa siitä mihin jäikin. Hyvät vahvistukset (Lennu. Aaltonen yms.) ja Antti Törmänen päävalmentajana niin onhan sitä pakko olla hyvät fiilikset tulevasta kaudesta.


Blogi

Miksi kirjoitat blogia? Onko joku tietty syy?
Tätä avasinkin fiilis-videossa. Mutta sen takia kirjoitan, jotta esimerkiksi viiden tai kuuden vuoden päästä on kiva lukea näitä. Myös tietenkin kiva julkaista muillekin ihmisille "tarpeellisia" postauksia.Blogin kirjoittamisen huonoja puolia?
Yksi varmasti on se kun tulee huono omatunto kun ei ole julkaissut mitään esimerkiksi väsymyksen takia. Eli toisinsanoen säännöllisesti julkaiseminen. Tällä hetkellä ei muita huonoja puolia tule mieleen.


Sekalaista

Kauan olet ollut kasvissyöjä?
Tällä hetkellä kaksi ja puoli vuotta.

Kaipaatko joitain liharuokia?
Grillimakkaroita, sekä kinkkua leivänpäällä. Pekoni on myös yksi ja salami pitsassa.


Hillary vai Donald? Ja miksi?
Voi ei mikä kysymys, mutta sanotaan Hillary koska en halua edes tietää mitä tulisi kun Donald valitaan presidentiksi. Muuta syytä en osaa nyt sanoa.

Mitä tekisit toisin, jos olisi mahdollista?
Varmasti monta asiaa. En ehkä näin internetissä ala sen enempää avaamaan asioita mitä muuttaisin.

Mikä sinusta tulee isona?
Lentoasemahoitaja tai hevosenhoitaja. Se jää nähtäväksi tuleeko vielä jotain muitakin vaihtoehtoja eteen.

Mikä on lempi kirjasi?
Micro, joka liittyy biologiaan. Myös Elaine N. Aronin erityisherkkä kirjat ovat hyviä. Tietenkin rakastan lukea kirjoja jotka liittyvät biologiaan.Onko sinulla omaa mottoa?
Kohtele muita, niin kuin haluisit muiden kohtelevan sinua.

Jos saisit valita, niin millä vuosituhannella tai vuosikymmenellä eläisit?
Tosi vaikea valita kyllä. Olisi hienoa elää 40-tai 50-luvulla. Tai vieläkin kauempana historiassa.

Onko etälukio hankalaa? Vai suositteletko sitä? Entä kun siihen lisää ammatilliset opinnot, onko rankkaa?
Itselle etälukio on aivan osuva opiskelutapa. Se on selkeästi parempi mulle, koska en tosiaan jaksa istua 8 tuntia putkeen. Sen takia harjussa lopetin ensin lukion, kunnes vaihdoin kokonaan koulua. Tällä etälukio tavalla ei ainakaan mulle ole rankkaa yhdistää näitä kahta. Toisaalta kun samassa jaksossa on kolme kurssia niin se alkaa jo hiukan tuntumaan. Etälukio on varmasti niille hyvä vaihtoehto jos ei jaksa keskittyä pitkään tai pysty istumaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti