10. elokuuta 2016

Nature Secrets kookos & vehnä shamppoo ja hoitoaine

Jos multa kysytään niin tässä on maailman parhaimmat shampoo ja hoitoaine ns. normaalille tukalle. En oikeastaan keksi yhtään huonoa puolta näistä tuotteista.

Yksi syy miksi tykkään tästä on se, että "vaikutus" ei lopu sitä mukaan kun tuotetta käyttää. Yleensä loppua kohden mun hiukset eivät enään kosteudu ja siinä vaiheessa lopetan tuotteen käytön ja vaihdan toiseen.

Kosteuttaa kivasti, tekee kiiltävät, luonnonkiharat pysyvät kurissa, tuoksu on mieto ja mitähän muuta vielä. Hiuksetkin on parempi kuntoiset vaikka olen käynyt aurinkoisina päivinä lukemassa ulkona. Tietenkin hiuksien väri on kärsinyt, mutta muuten hiukset ovat olleet hyvässä kunnossa.

Molemmissa on kiva koostumus. Shampoo putsaa hyvin päänahan ja hoitoaine kosteuttaa latvat. Kaikki jotka multa tilaavat Oriflamen tuotteita, ovat haalineet itselleen nämä kaksi tuotetta. Voisin kuvitella, että tämä kookos&venhä sopii kaikenlaisille hiuslaaduille. Värjätyille kuitenkin ehdotan samansarjan manteliöljy & mansikka-shampoota ja hoitoainetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti